robulo píše:to mas tak ako ja s poistenim skla, kolko som otalal, az ked som si bol uplne isty, ze to ma pre mna zmysel a ze sa mi to oplati, vzhladom na to kolko to poistenie budem platit, tak az potom som si povedal, ze idem do toho
renne23 píše:kolkoze teraz platis za poistenie?
Celkom by ma zaujimalo aj to, ci si ho uz vyuzil
robulo píše:19€ na rok ma to chyta, rok co rok este zatial nie, bodaj by som ani nemusel ho vyuzit zeby som nemal prasklinu na skle, lebo potom to je na dlhsie aj vybavovacky, zbytocne starosti a kopa veci okolo toho, ale s tym poistenim to bude aspon za mensie peniaze
matok píše:Preco by aj mala byt vysoka? Ved to je prijatelna cena, ktora ti zabezpeci to aby si sa citil aspon v pohodke. Ze mas istotu, ze si nejakym sposobom chraneny.
Rozdiel to robi riadny, aj ked to poistenie nie je pre kazde celne sklo, viem, ze pri poisteni, zakladani sa treba informovat ci auto ktore mas a s celnym sklom, ktore mas, s akou vybavou, ci je mozne ho poistit.
komar píše:ano, da sa informovat, aj telefonicky, ked sa chces len informovat, tak podla VIN cisla vedia pozriet a hned povedat, ci je poistenie mozne, ci sa to da spravit, alebo neda
jumero píše:pokial viem tak sa predavaju uz aj take rozne sady na opravy skiel nie? niekde som to videl premyslal som aj ci to kupit len neviem aky to ma vyznam a ci vobec to ma taky efekt aky by som si predstavovat aby to prinieslo aj taky vysledok
nemate to niekto oskusane?
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia