Kluci vyznate se nekdo v notasech? Mam celkem stary,ale hodne kvalitny HP NW 8240 kdzy sel na trh cena byla 112 tis. ja ho koupil za 11 tis koupil novou baterku za 2 tis a slapal jak vino,ale pak odesla deska z duvodu zpraseneho chlazeni. V zaruce mi ji vymenili a s tim dali i nove LCD tyhle 2 dily staly 42 tis. S notasem sem maximalen spokojenej,protoze vykonove mi stacil akorat sem si nezahral nove hry,protoze nema uz takovou grafickou podporu,ale vyhovovala mi vydrz na baterce pres 3 h coz ted padlo. odeslo mi nejak napajeni baterky. Proste notas jede jen ze site a to je mi k nicemu:( Vzhledme obrovskym castkam za ND tohodle notasu nezkousim ani jit do servisu kde berou jen za diagnostiku problemu 900 kc. Rozhodl sem se koupit neco noveho,ale s moji smulou nechci investovat 20 tis. jinak bych koupil bez vahani tohle
http://eshop.inpraise.cz/?Mode=Sti&StiId=110741 to nej do 23-25 tis. Obrovska vydrz, vysoky graficky vykon a kvalitni zpracovani i kdyz od ne moc dobre proslavene znacky ACER. Ale ja se proste obavam,ze budu reklamovat, reklamovat a pak nakonec az skonci zaruka budu nahranej stejne jako u tohodle. Verte ze s moji smulou by mi klidne ta deska prvni tyden po 2 letech odesla:D. Takze chci notas na internet, filmy, a nenarocne programy. Vpodstate bych snesl neco aj za 10 tis,ale vzhledme k tomu ze chci aspon spustit!!!! nerikam ze hrat nesekane MAFIU 2,tak by bylo dobre tam dat grafiku na urovni ATI HD 5470 ta tu hru na medium zvladne. Nerikam,ze chci parit,ale chci tu hru omrknout stejne jako GTA 4. Cena do 14 tis. V zadnem pripade nechci jit pres 15 tis!!!!!. Bohuzel co je nevyhoda notasu do 20 tis s neintegrovanou grafikou je malicka vydrz:(
Kdybych mel riskovat ze si zahraju hru a notas vydrzi hodinu a pul na wifine,tak raci integrovanou.
POradite? jakou znacku atd. Slysle sem ze ASUS rada 50 je spatny, lenevo taky nic moc HP do 25 tis taky hruza