babcan píše:Co ta vedie k tomu vobec nad niecim takymto premyslat? Zaujimalo, co take zaujimave je na LPG, ze coraz viac ludi si auto dava prerobit aby jazdili takymto sposobom?
Co je zle na nejakom tom benzine alebo diesli? Nechcem akoze nejako poucat alebo nieco podobne, ale ja tam akoze vysostne nejake velke rozdiely nevidim, ze preco by
som mal napriklad ja ist do takehoto paliva.
babcan píše:Kolko ti to podla tej kalkulacky, co si mi pisal vychadza, ze by si mal usetrit?
Ja tomu celkom nerozumiem, ze preco by som do nejakej prestavby mal ist a duplom nerozumiem ako je to s hromadnym schvalovanim systemov, z toho som duplom mimo.
O kolko sa teda carburo zvysi ta spotreba? Netreba sa nejako nad tym pozastavovat ci jak?
fastty píše:Osobne som ešte nepočul o nejakej kalkulačke, čo by vedela vypočítať úsporu. Pre mňa trocha novinka. No zlá vec to isto nie je. Kamarát ma lpg -čko vo fiate bravo 1,6 a chváli si to velice. Je to vidno hlavne na tom, že nemá problém ísť hocikam, bo furt tvrdí, že však cesta ho nestojí pomaly nič
majlan píše:čomu na tom nerozumieš, sú autá, pre ktoré sú nejaké hromadne schválené systémy, tým pádom papierovačky okolo toho vychádzajú lacnejšie akoby si si dal do toho auta iný systém, ešte stále ti to nie je jasné? nad zvýšenou spotrebou sa netreba nejako pozastavovať, je to normálne, že bude vyššia ako bola pri benzíne, avšak nemalo by to presiahnuť nejakú hranicu, ak by sa tá spotreba zvýšila napríklad o 40% tak už je to dosť a niečo nie je ok, ono to všetko jedno s druhým súvisí
babcan píše:Toto som nevedel, ze takto to funguje, ze je rozdiel medzi tymi systemami a tak. O kolko teda je to normalne, ked pises, ze 40% je uz vela?
Tie cenove rozdiely su tam potom asi dost velke, co sa tyka papierov, ked si to takto napisal, keby to bolo asi len par euro tak to asi nejako riesit nik nebude co?
babcan píše:Kolko ti to podla tej kalkulacky, co si mi pisal vychadza, ze by si mal usetrit?
Ja tomu celkom nerozumiem, ze preco by som do nejakej prestavby mal ist a duplom nerozumiem ako je to s hromadnym schvalovanim systemov, z toho som duplom mimo.
O kolko sa teda carburo zvysi ta spotreba? Netreba sa nejako nad tym pozastavovat ci jak?
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia