Jasné, ale to nie je zase taká dlhá doba, povedal by som, že je to optimálna doba menenia skla, čo sa týka čakania na samotné sklo, tak to si čakal dlho? Neviem, či si to písal,
ale asi nie. To by ma zaujímalo
rory píše:Ako je to s autosklami a s poistením? Počul som o tom, že autosklá majú nejaké svoje poistenie, čo sa týka poškodenia skla.
Ale viac o tom neviem ako to funguje a či sa oplatí do niečoho takého vôbec ísť, keď sa na to pozrieme z tej finančnej stránky
andys píše:menil v autoskle, kde som aj ja menil a tam som do 24 hodin mal sklo a dokonca aj vymenu, takze tie cakacie doby nie su v dnesnej dobe vobec take dlhe ako boli kedysi, ked si musel na samotne sklo cakat priklad aj niekolko dni a niekedy aj tyzden, dnes uz to maju riesene stylom, ze maju sklady a z tade nie je problem dostat sklo presne ake je potrebne
simullko píše:Aj ty si tam menil na základe čoho si sa rozhodol, keď si mal ten problém, že sa obrátiš na nich? To je super by som povedal, že tie čakačky nie sú také dlhé, predsa len furt sa niekam ponáhľame a nemôžeme si dovoliť čakať.
rory píše:Finančne je to vhodné riešenie taktiež? Myslím, či to nebude vychádzať cenovo viac to platenie ako keby sa to rieši cez poisťovňu alebo tak?
Neviem si to ani len predstaviť, jak sa to v praxi pohybuje tieto ceny
julibar píše:ano je to financne lepsie ako cez poistovnu napriklad, je fajn si to porovnat urobit si obraz ohladne toho, mas na mysli ceny akoze za rok hej? co sa plati rocne poistenie tak myslim, ze za 20€ rocne sa da zohnat dobre poistenie, pri ktorom nejako sa nemas coho bat
julibar píše:je to rozdiel, ale niekedy ak keby sme ani neuvazovali pretoze potrebujeme nieco silou mocou rychlo veci riesit a neuvedomujeme si, ci to, co robime je vhodne, ci to ma zmysel a hlavne ako to bude pre nas, co sa tyka ceny, ze ci aj po tejto stranke vyhodne
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia