dr.risko píše:no vies lenze ja neobhajujem diesel - sam mam TDi a tak isto nezastavam mira22 len ti vysvetlujem fakty na ktore sam mylne poukazujes...
problem je tu ten,ze ty mne nemas co vysvetlovat.Dizle obhajujem a aj budem ,maju totiz viac plusov ako benzin a momentalne su ekologickejsie a vykonnejsie ako kedykolvek predtym . Ak si raz kupis TDI ktore nebude mat 280tkm (citaj 120tkm slovenskych) a bude od serie sportovo ladene,pochopis aj ty.
A ak si tu nejaky chalan upravi JTD a ide mu to ,drzim mu palce a dufam ,ze mu to bude robit radost aj nadalej. Riesit tu ze cas na videu ci na fone ci na barscom je iny ako na stopkach,ci casomiere je hlupost,riesit tu a poucat ze zrychlenie zalezi na x faktoroch ...nemam dojem ze sem chodia tupe hovada,ktore nevedia nacom zalezi zrychlenie. Cize tolko k mojej poznamke o novotach. A guines? to uz velky spamer tuningklubu suzukiigni alias miro22 vie odkial vietor fuka. Nebudem tu nikoho ociernovat,cize ani rozmazavat veci davnejsie.
Tesilo ma tu na fore s vami,nic som sa tu nenaucil,asi len tolko,ze je tu stale par debilov ktori si myslia ze mat ruky od oleja znamena nieco viac. Tymto sa s vami lucim a necham si svoje poznatky pre niekoho,komu prospeju. Pekny den
. Risko,a my dvaja sa este stretneme osobne.